Als u al langdurig hebt nagedacht over het verhogen betreffende de productiviteit en het verhogen van de winst van uw handelsbedrijf, moet jij op een hoogte is van virtuele dataruimten. Dit is een bewezen plus betrouwbare ontplooiing die het wereldmarkt al heeft gewonnen. De grootste voordelen bestaan eenvoud en effectiviteit. Door een minimum aan fondsen en inspanningen te investeren, krijgt u maximale functies en voordelen.

Procesautomatisering is een minimale inspanning & Virtual boardroom

Virtuele datarooms zijn beslist speciaal type datawarehouse. Het heeft dezelfde hoge mate van betrouwbaarheid plus een groot aantal functies. Deze evolutie is ongelooflijk gemakkelijk bij gebruiken. Het automatiseert dikwijls processen, bespaart u tijdsbestek en vereenvoudigt routinetaken.

  • Ga onmiddelijk aan een slag. Om te instellen, hoeft u geen speciale training bij ondergaan. Een ontwikkelingsinterface is heel simpel en duidelijk. Na 15 minuten registratie kunt u aan documenten opereren, ze opslaan en veilig delen.
  • Direct laden en wijzigen van formaten. Het kost slechts dezelfde paar minuten om ook het grootste aantal bestanden te uploaden. U kunt ook speciale programma’s voordat het wijzigen van indelingen vergeten. Evolutie accepteert alle huidige bestandstypen. Ook kunt u binnen enkele seconden een ander documentformaat instellen.
  • Stel de parameters boven voor het werken met stukken aan de voorzijde. Diensten hebben bij maken bij verschillende documenten. U kunt ze simpel indelen boven mappen en instellingen maken voor indelingen, afdrukken, mailen en tijdsbestek besparen.
  • Automatische controle op virussen. Betrouwbare computerprogramma`s controleert automatisch bestanden plus koppelingen opdat u jouw tijd en moeite niets verspilt.
  • Synchronisatie aan de desktop. U hebt 24 uur per dag toegang tot het benodigde bestanden vanaf elke apparaat door de synchronisatie in te stellen. U hoeft helemaal niets op jouw harde opslagmedium te te laten bezorgen of erbij dragen.
  • Snel slim zoeken. Ook als jij met beslist groot aantal bestanden werkt, kunt u snel het gewenste document of een deel ervan treffen, dankzij dezelfde slimme zoekopdracht.

virtual deal room

Maximaal reeks functies & Virtual boardroom

  • Volledig beveiligde gegevensoverdracht. Drie aspecten beloven een kompleet veilige datatransmissie. Ten belangrijkste zijn dat internationale beveiligingsnormen en het nieuwste beveiligingsprotocollen. Ten tweede, multi-level verificatie van het identiteit met alle gebruikers. Ten derde ben je het. Je bent u die alle parameters voordat toegang tot bestanden instelt en dit op elke gewenst minuut kunt annuleren. U ontvangt ook online data room beslist gedetailleerd rapport over alle bewerkingen dat met het bestanden bestaan uitgevoerd. Jouw gegevens belanden dus veilig beschermd plus u weet hoe ze worden gebruikt en hoedanig u zij beheert.
  • De maximaal betrouwbare opslag. Virtuele dataruimten zijn ook de veiligste opslag. Jij kunt niet bang is voor gegevensverlies, omdat jouw altijd dezelfde back-up kunt krijgen. Virtuele roomservers hebben speciale beveiligingsprotocollen die gegevensintegriteit garanderen, zelfs tijdens cataclysmen en stroomuitval.
  • Alle benodigde hulpmiddelen voordat groepswerk bij de documentatie . Virtuele dataruimtes laten niets alleen jij, maar ook uw team veel mobieler zijn. Jij kunt namelijk overal ter wereld betreffende documentatie werken. Elke gebruiker heeft is eigen toegangsrechten en mogelijkheden, de geschiedenis van wijzigingen wordt vastgelegd. U kunt chatten boven een handige en veilige chat, peilingen en polls uitvoeren. Eveneens ziet jullie statistieken aangaande de effectiviteit van iedere gebruiker.